Vinn weekend för hela familjen till Kolmårdens Djurpark!

Nu är sommaren här med midsommar och semester som står för dörren. Tillsammans vill Lindqvist Bygg, MFS och Nicator därför ge alla våra besökare; kunder, familjer, leverantörer, anställda mfl möjligheten till en smakstart på ledigheten. Ett stort LYCKA TILL i tävlingen och vi hoppas att ni får en härlig sommar!

Hur DELTAR jag?

Runt om på våra tre hemsidor har vi placerat siffror som inte passar in. Siffrorna kan vara placerade var som helst och DIN uppgift blir att hitta alla för att sedan addera dem. Summan av alla siffror skickar du tillsammans med dina kontaktuppgifter till: tavling@lindqvistbygg.se

www.lindqvistbygg.se     www.mfsfastighetsservice.se     www.nicator.net
(OBS! Siffror finns på samtliga hemsidor)

Tips!
– Alla siffrorna i tävlingen liknar den här:  Denna ska dock INTE räknas.
– Siffror kan finnas på alla undersidor på varje hemsida, även på inlägg och flikar. Dock aldrig utanför domänen som t.ex. Facebook.
– Sätt fart! Tävlingen började när detta inlägg publicerades =)

Hur VINNER jag?

Vinster lottas bland deltagare som inkommit med rätt svar.

Tänk på att du får bara skicka ett svar så kolla en gång till så du inte missar någon siffra. =)

Vad kommer jag vinna?

1:a pris
Ett äventyr för hela familjen! 2 dagars inträde till Kolmårdens Djurpark med övernattning på Vildmarkshotellet. Priset gäller 2 vuxna och 2 barn och är giltigt fram t.o.m. september 2014 (Värde 4.255:-).
Läs mer om Kolmårdenpaketet här

2:a – 5:e pris
Hemliga kvalitetsprodukter för den ”händige”.

Det rätta svaret och vinnarna kommer publiceras på hemsidorna efter prisutdelning. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
Tävlingen för utlottning avslutas 1 augusti och vinnare kontaktas och presenteras därefter.

Lycka till!

Vilka är vi?
Koncernen består av tre företag. Lindqvist Bygg AB erbjuder stomkomplettering och hyresgästanpassning, MFS Fastighetservice AB tillhandahåller teknisk fastighetsservice samt Nicator AB med yttre fastighetsservice.

Att kunna kombinera dessa tjänster i en och samma helhetslösning är vi ensamma om på marknaden.

Under 2013 omsatte vi ca 320 Mkr, vilket är nytt rekord. I dagsläget är vi drygt 115 st anställda i koncernen, vilket även det är nytt rekord.

Upplagt 2014-06-18