Gruppledare Trädgård och Markskötsel

Gruppledare Trädgård och Markskötsel

Ort: Stockholm, 1 plats 

Yrke: Arbetsledare, trädgård/Trädgårdsanläggningsförman

NICATOR AB är ett företag som arbetar med helhetsuppdrag inom utemiljö i hela Storstockholm: Markskötsel, Anläggningsarbeten, samt Vinterunderhåll. Vi är nu i ett expansivt skede och har fått ytterligare flerårsavtal avseende markskötsel.

Vi söker nu en arbetande gruppledare inom trädgård/markskötsel som medverkar i den dagliga driften, planerar och leder arbetslaget och har den dagliga kontakten med beställare. Arbetsuppgifterna är varierande där gräsklippning, beskärning av buskar och träd, häckklippning, plantering, ogräsrensning mm ingår men även kalkylering, offerera och att arbeta fram planteringsförslag, skötselrutiner mm. Uppdraget är kvalitetsinriktat och medför utvecklingsmöjligheter där du själv bidrar med engagemang och driv.Att vara ute och arbeta är i detta skede en del av arbetstiden, men kommer att förändras över tiden.

Du bör ha både utbildning och erfarenhet samt gilla att arbeta med utemiljö och människor samt att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

Vi har kollektivavtal och är aktiva medlemmar i branschföreningen Trädgårdsanläggarna i Sverige.

Tjänsten är tillsvidare med provanställning.
Lön efter överenskommelse

Nicator AB bildar tillsammans med Lindqvist Bygg AB och MFS AB en koncern med total omsättning om ca 300 MSEK. Alla tre företagen växer. Vi har lokalkontor i Solna, Upplands Väsby samt Nacka.

Välkommen att skicka din ansökan så snart som möjligt med cv och personligt brev till info@nicator.net eller till:

Nicator AB
Att: Gruppledare Trädgård och Markskötsel
Box 1203
131 27 Nacka Strand

Copyright © 2017 Nicator AB