Arbetsledare Trädgård och Markskötsel

Arbetsledare Trädgård och Markskötsel

Ort: Stockholm, 1 plats

Yrke: Arbetsledare, trädgård/Trädgårdsanläggningsförman

Nicator AB är ett företag som arbetar med helhetsuppdrag inom utemiljö i hela Storstockholm: Markskötsel, Anläggningsarbeten, samt vinterunderhåll. Vi är nu i ett expansivt skede och har fått ytterligare flerårsavtal avseende markskötsel.

Vi söker nu en arbetsledare inom trädgård/markskötsel som ibland medverkar i den dagliga driften, planerar och leder arbetslaget och har den dagliga kontakten med beställare. Uppdraget är kvalitetsinriktat och medför utvecklingsmöjligheter.

Du bör ha både utbildning och erfarenhet samt gilla att arbeta med utemiljö och människor och behärskar det svenska språket där du kan uttrycka dig i tal och skrift. Kalkylering och att offerera samt att arbeta fram planteringsförslag, skötselrutiner, mm ingår. Att vara ute och arbeta är i detta skede en liten del av arbetstiden, men kommer att förändras över tiden.

Tjänsten är tillsvidare med provanställning. Lön efter överenskommelse.

Vi har kollektivavtal, är aktiva medlemmar i branschföreningen Trädgårdsanläggarna i Sverige.

Nicator AB bildar tillsammans med Lindqvist Bygg AB och MFS AB en koncern med total omsättning om ca 300 MSEK. Alla tre företagen växer. Vi sitter i ljusa och trevliga lokaler i Nacka Strand, med lokalkontor i Solna och Upplands Väsby.

Välkommen att skicka din ansökan så snart som möjligt med cv och personligt brev till info@nicator.net eller till:

Nicator AB
Att: Arbetsledare Trädgård och Markskötsel
Box 1203
131 27 Nacka Strand

Copyright © 2017 Nicator AB