Ansvarig för vinterunderhåll

Vi söker Ansvarig för vinterunderhåll

 Nicator AB arbetar i huvudsak mot kommersiella fastigheter där vi ansvarar för snöröjning, halkbekämpning och sandupptagning.

Arbetsuppgifter:
I rollen som ansvarig för vinterunderhåll är det du som ansvarar för offerter, förhandlar och tecknar avtal både med beställare och leverantörer. Du sköter även uppföljning och utvärdering.

Ditt arbete kommer bli omväxlande. Samtidigt som du klarar att arbeta ensam och fatta snabba självständiga beslut behöver du även kunna få ett lag att fungera. Obekväma arbetstider och jour är tidvis en del av tjänsten. Tydlighet, social kompetens och god kommunikation är nyckelord.

 

Kvalifikationer:
Du har med gott resultat drivit egna projekt inom samma verksamhetsområde som tjänsten, samt är van vid ansvar såväl för personal som resultat. Har du utbildning inom mark och trädgårdsanläggning samt erfarenhet från entreprenadmaskinsbranschen är det ett plus med tanke på tjänstens innehåll.

Om företaget:
Nicator AB ingår tillsammans med Lindqvist Bygg AB och MFS AB i en koncern med total omsättning om ca 300 MSEK. Alla tre företagen är i ett expansivt skede.
Vi sitter i ljusa och trevliga lokaler i Nacka Strand.

 

Välkommen att kontakta affärschef Kenneth Lundin 070-515 01 66, kenneth.lundin@nicator.net.

Skicka din ansökan med cv och personligt brev till info@nicator.net eller

Nicator AB
Att: Ansvarig Vinterunderhåll
Box 1203
131 27  Nacka Strand

Copyright © 2017 Nicator AB